11.03.2008

Bergen lokallag våren 2008

I dag er vi en flott gjeng med god spredning i både alder og studieretninger. Som nytt lokallag fortsetter vi i våren 2008 med å etablere oss som en god og dynamisk gruppe, og markere oss innenfor miljøet i Bergen.

Vi har nå fått fast kontorplass ved kontorplass i Nygårdsgaten 1b der vi møtes regelmessig for å planlegge nye kampanjer og oppdatere oss på ulike temaer. Etterhvert som vi blir flere er det gode muligheter for å opprette grupper som jobber med spesifikke temaer eller regioner.

Ønsker du å bli med oss å skape et enda bedre lokallag, og jobbe med de temaene du synes er spennende ta kontakt med koordinator for Bergen, Ida Fauskanger
Spire.bergen@gmail.com,
tlf. 414 57 210

HVA GJØR VI VÅREN 2008?

Mars:
- Skrivekurs
- Deltakelse på Bondens Marked med info om bærekraftig landbruk og økologiske produkter
- Vi ønsker å komme med forslag til høringsdokument som spire i fellesskap kan fremme.

April:
- 7. april arrangerer vi igjen Nord/Sør seminar, og temaet for denne gangen er bilaterale avtaler, med fokus på modellforslaget som er ute til høring nå.
- 17. april ser vi fram til et mulig samarbeid med LAG- Bergen om en aksjon. Denne datoen er aksjonsdagen for MST i brasil, og Via Campesina har erklært 2008 for aksjonsår mot multinasjonale selskaper.

Kampanjen 2008
Kampanjen 2008 er på vei, og temaet blir den ”nye grønne revolusjonen i afrika”. Vi samarbeider med de andre lokallagene om hvordan kampanjen skal planlegges og utføres.